luni, 24 octombrie 2016

Este o nouă victorie a noastră, a tuturor!


Aţi semnalat problema, iar autorităţile au acţionat corect şi categoric. Lucrurile au fost rezolvate prin închiderea sălilor, urmând ca această activitate sa fie reluată doar după ce va fi strict reglementată şi vor exista modalităţi de control bine puse la punct atât în ceea ce priveşte locurile de amplasare, cât şi privind plata taxelor la stat sau respectarea întru totul a interdicţiei privind accesul copiilor în astfel de localuri. 


Ca sa înţelegeţi ce grup infracţional acţiona în spatele acestei activităţi, este suficient să observaţi cum s-a încercat fraudarea sistemului de licenţiere după ce a fost anunţată public intervenţia autorităţilor în acest domeniu. Au sperat să mai câştige fraudulos un an în felul acesta şi să se opună măsurilor luate de instituţii. 

Aceşti indivizi nu doar că trebuie să plătească pagubele provocate statului, dar trebuie să răspundă în faţa legii şi pentru modul în care au încercat să-şi prelungească activitatea infracţională. La fel trebuie să răspundă în faţa legii şi funcţionarii care i-au ajutat. 

Vă mulţumesc pentru mesajele transmise şi pentru informaţiile pe care mi le-aţi furnizat despre situaţii concrete privind activitatea ilegală a unor cazinouri şi săli pentru jocuri de noroc; le-am pus la dispoziţia autorităţilor. 

E foarte bine atunci când oamenii se implică; colaborarea dintre cetăţeni şi instituţii ajută concret la crearea unei societăţi mai bune. 

O alte problemă gravă este cea legată de consumul de droguri, un fenomen care a ajuns la un nivel îngrijorător, deşi public nu se discută prea mult despre asta. Din păcate, acest fenomen este prezent tot mai tare şi în rândul copiilor. 

Un adult care pune droguri la dispoziţia unui copil distruge o viaţă, deci devine un criminal şi trebuie tratat ca atare. La fel şi funcţionarii din instituţiile de stat care, în loc să combată această crimă, protejează aceste reţele de traficanţi de droguri: ei trebuie găsiţi şi puşi la puşcărie. 

Avem drame devastatoare – părinţi care află că au copii care consumă droguri deja de câţiva ani, familii distruse, vieţi distruse. 

Mesajul meu pentru toţi cei implicaţi în această activitate criminală este clar: numărătoarea inversă a început, e doar o chestiune de timp până vor fi prinşi. De timp scurt. Acest subiect este pe agenda mea şi împreună cu colegii din coaliţia de guvernare şi instituţii, vom face tot ce e posibil pentru a opri acest fenomen, iar cei care au participat la dezvoltarea lui vor răspunde în faţa legii. 

http://igp.gov.md/ro/content/politia-sigilat-peste-150-de-incaperi-care-activeaza-domeniul-jocurilor-de-noroc

44 de comentarii:

Unknown spunea...

împrumut! împrumut!! împrumut!!!
Căutați o companie de credit privată cu renume și acreditate, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Oferim toate tipurile de împrumuturi într-un mod foarte rapid și ușor, împrumuturi personale, împrumuturi auto, credite ipotecare, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi pentru afaceri, credite de investiții, consolidarea datoriilor și multe altele. Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Nu mai arătați că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un trecut. Acordăm împrumuturi persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2%. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este cerut niciun credit, 100% garantat. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și de susținere și vă vom oferi cu plăcere un împrumut.
Apoi trimiteți-ne un e-mail la: (anitagerardloanfirm@gmail.com) pentru a solicita un împrumut

lilian nikky spunea...

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
1 LOVE SPELL
2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
3 FRUCTE DE FEMEI
4 PROMOȚIE SPELL
5 SPELL DE PROTECȚIE
6 SPELL BUSINESS
7 SPELL GOOD JOB
8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

Anonim spunea...

Zi bună, eu sunt Josef Lewis. Un creditor reputabil, legitim și acreditat. Oferim împrumuturi de orice fel într-un mod foarte rapid și ușor, împrumut personal, împrumut auto, împrumut de acasă, împrumut student, împrumut de afaceri, împrumut Inventor, consolidarea datoriilor. etc

Obțineți aprobarea pentru un împrumut de afaceri sau personal astăzi și obțineți fonduri în aceeași săptămână de aplicare. Aceste împrumuturi personale pot fi aprobate indiferent de creditul dvs. și există o mulțime de clienți fericiți pentru a susține această afirmație. Dar nu veți obține doar împrumutul personal de care aveți nevoie; veți obține cea mai ieftină. Aceasta este promisiunea noastră: garantăm cea mai mică rată pentru toate împrumuturile cu beneficii colaterale gratuite.

Ne străduim să lăsăm o impresie de durată pozitivă depășind așteptările clienților noștri în tot ceea ce fac. Scopul nostru este să vă tratăm cu demnitate și respect, oferind în același timp servicii de cea mai bună calitate în timp util. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este necesară verificarea creditului, 100% garantată. Răspundeți imediat folosind detaliile de mai jos dacă sunteți interesat de un împrumut și nu aveți niciun fel de înșelătorie.

Email: progresiveloan@yahoo.com
Apel / WhatsApp: +16626183756
Site web: https://progresivefunding.wordpress.com

MARIANA DIEGO spunea...

Buna ziua tuturor, un spioncaster bun care ma ajuta sa-mi recuperez sotul este aici pentru parerea ta! Numele meu este doamna Mariana diego Sunt live in NEW YORK, USA Viața mea este înapoi! Soțul meu a părăsit casa timp de trei ani și înseamnă să-și petreacă o vacanță în dubia. El a arătat o femeie tânără și a fost încântat de ea pentru că era bogată. Soțul meu refuză Du-te acasă cu cei doi copii pe care ia lăsat în urmă. Am plâns toată ziua Căutând asistență. Am văzut două mărturii particulare: o femeie pe nume ESTHER PAUL și ELIZABETH JAKE, au mărturisit despre modul în care dr. JUNGUNU le-a adus fostul iubit în mai puțin de 72 de ore și la sfârșitul mărturiei ei a renunțat la adresa de e-mail a dr. JUNGUNU. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc. M-am pus in contact cu el pentru a ma ajuta sa-mi gasesc sotul si ma rugat sa nu-mi fac griji pentru ca zeii lor vor lupta pentru mine. Mi-a spus că spre noaptea în care toate spiritele s-au trezit, el va arunca vraja să mă reunească pe mine și pe soțul meu, iar El a făcut-o, în mai puțin de 24 de ore să contacteze doctorul, soțul meu sa întors la mine și a început să a vărsat lacrimi de întâlnire, astfel încât ceea ce mă scuză, sunt atât de fericit că acest mare pitcher face pentru mine și pentru soțul meu. Am contactat dr. Jungunu prin e-mailul său: drjungunusolutionspell@gmail.com sau WhatsApp + 233570528416 despre
Orice problemă ați putea lua în considerare:
1, câștigați o loterie de viză în orice țară
2, pierde vraja de greutate
3, vă ajută să rămâneți însărcinată
4, ajutați-vă să vă promovați în birou.
5, dacă aveți nevoie de ajutor financiar.
6, salvează-te de HIV-SIDA și de cancer
7, întâlnire bogată și faimoasă în întreaga lume.
8, inel de putere pentru miracol
9, vă ajută să vă recuperați toți banii de la escroci
10, vrei să devii o sirenă?
Intrați în legătură cu el oriunde în lume prin
EMAIL: drjungunusolutionspell@gmail.com. Este cel mai bun pitcher al lumii.

mr roland johnson spunea...

FORMULAR DE CERERE DE ÎMPRUMUT UMPLERE ȘI RETURARE

Suma necesară: ......................
Scopul împrumutului: ......................
Număr de telefon mobil:.........................
Rude apropiate:..............................
Venit lunar:.........................
Durata împrumutului ..........................
Adresa de acasa..........................
Număr WhatsApp ...................

Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe afacerea sau pentru a vă plăti facturile și o companie financiară pentru imobiliare și orice fel de finanțare a afacerii. De asemenea, oferim împrumuturi persoanelor fizice, firmelor și organismelor corporative la o rată a dobânzii de 3%. Împrumut persoanelor cu afecțiuni serioase care sunt interesate de împrumut dacă sunt interesate contactați acest e-mail: mrrolandjohnson62@gmail.com

E-mail: mrrolandjohnson62@gmail.com

Mrs Maria spunea...

Bună ziua tuturor, sunt doamna Maria din Ohio SUA, vreau repede să folosesc acest mediu pentru a da o mărturie despre modul în care Dumnezeu m-a îndreptat către un împrumutat legitim și adevărat care mi-a transformat viața din iarbă în grație, de la săracă la o femeie bogată care se poate lăuda acum cu o viață sănătoasă și bogată fără stres sau dificultăți financiare Așa că am solicitat o sumă de împrumut de 300.000,00 dolari SUA cu o rată a dobânzii scăzută de 2%, așa că împrumutul a fost aprobat cu ușurință fără stres și toate pregătirile au fost făcute cu privire la transferul împrumutului și în mai puțin de două 2 zile împrumutul a fost depus în banca mea, așa că vreau să sfătuiesc pe oricine are nevoie de un împrumut să îl contacteze rapid pe domnul Ilie: numărul WhatsApp: +393510483991
E-mail: (loancreditinstitutions00@yahoo.com) nu știe că fac asta, mă rog ca Dumnezeu să-l binecuvânteze pentru lucrurile bune pe care le-a făcut în viața mea.
loancreditinstitutions00@yahoo.com

Bhmme spunea...

Mulțumesc domnule pentru vrăjile tale reale. Numele meu este Zara Matteo. Acest lucru este cu adevărat incredibil și nu am experimentat niciodată așa ceva în viața mea. Înainte de a vă cunoaște, domnule, am încercat toate mijloacele probabile pe care le-am putut pentru a-mi aduce soțul înapoi, dar am ajuns să-mi dau seama că nimic nu funcționează pentru mine și că soțul meu a dezvoltat multă ură pentru mine. Am crezut că nu există nicio speranță de a mă reîntâlni cu fostul meu soț. Dar când am citit recenzii bune despre modul în care DR WHITE îi ajută pe ceilalți, am decis să-i trimit un mesaj prin WhatsApp: +17168691327. să încerc și am făcut tot ce mi-a instruit și am avut încredere în el și i-am urmat instrucțiunile, întrucât el m-a garantat în 48 de ore și tocmai atunci fostul meu m-a sunat. Domnule, acum suntem mai fericiți ca niciodată. Totul arată perfect și atât de natural! Vă mulțumesc foarte mult domnule pentru vrăjile dvs. autentice și incontestabile. aici din nou e-mailul său:

wightmagicmaster@gmail.com

.com Îl poți și Whatsapp:
+17168691327

Anonim spunea...

Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic vrăjitor numit Dr.DWAN m-a ajutat să-mi repar relația. Mi-a fost zdrobit când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie la care lucrează. Plângeam și plângeam în fiecare zi, până când a devenit atât de rău încât am apelat la Internet pentru ajutor, atunci când am citit o recenzie despre marea muncă a Dr.DAWN, apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi recupera iubitul, el m-a ajutat să fac o puternică (vrajă de dragoste de reconciliere) și spre cea mai mare surpriză a mea, după 48 de ore în care am făcut vraja de dragoste, logodnica mea s-a întors în genunchi rugându-mă să-l iert. Acum suntem căsătoriți fericiți și toate mulțumirile sunt adresate Dr.DAWN Wonders pentru că m-ați ajutat să-mi salvez relația, puteți contacta Dr.DAWN prin adresa sa de e-mail: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099

Gerald rose spunea...

Sunt Lydia Veronika de la Belgum, am solicitat un împrumut suma de 9.000 de euro și a fost aprobată cu Micheal Jose Finance Home după 3 zile de la cererea mea, oricine caută un împrumut legitim, te -aș referi la această companie sunt în faptă recunoscătoare Pentru ajutorul pe care mi l -au oferit. Puteți intra în contact cu el pentru mai multe informații despre: infoMichealfinanceltd@gmail.com sau WhatsApp: +14699724809

Williams James spunea...

Salutare prieteni, sunt foarte fericit astăzi, am primit creditul meu de la Michael Loan Ltd în contul meu cu succes pentru a-mi plăti facturile și pentru a avea grijă de familia mea, dacă și aveți nevoie de un împrumut nu ratați această ocazie să-i trimiteți un e-mail și ia-l și pe al tău, contactează-i acum la (infomichealfinanceltd@gmail.com) sau whatsapp +1(469)972-4809. Noroc

Unknown spunea...

Soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copiii mei pentru că am avut atâtea certuri și certuri. Mama lui a fost și ea împotriva căsătoriei mele cu el. L-am iubit atât de mult și am avut mare speranță că vom construi un viitor luminos împreună. Am așteptat 6 luni și nu s-a mai întors la mine. Așa că a trebuit să-l contactez pe doctorul Ilekhojie, care a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a ne reuni și a restabili dragostea și conexiunea pe care le împărtășeam cândva. S-a întors acasă după 3 zile, așa cum m-a asigurat dr. Ilekhojie și sunt cu adevărat uimit de faptele sale minunate. Și tu poți obține acest mare ajutor și poți trăi pentru a-i fi recunoscător pentru că nu dezamăgește niciodată pe nimeni. Contactați Dr. Ilekhojie. E-mail: gethelp05@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp pe +2348147400259

Anonymous spunea...

M-am gândit peste tine din cauza că soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie. amândoi au călătorit departe de mine, nu l-am mai putut contacta pe soțul meu. Deci tot ceea ce m-a făcut să mă îngrijoreze mintea mea nu era așezată. Cum toate astea se întâmplau cu mine. Am ales să mă uit pe internet, acolo unde am găsit multe mărturii bune despre DR WALE. Așa că am luat legătura cu DR WALE și i-am spus ce se întâmplă cu mine, apoi mi-a spus să nu plâng și să-mi mai fac griji. DR WALE a făcut o vrajă Voodoo care l-a făcut pe soțul meu să se întoarcă la mine și să înceapă să mă roage să am milă de el. Dacă aveți probleme în căsnicia sau relația voastră, credeți-mă, DR WALE este cel mai bun om de contactat. WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU E: Mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

Bună tuturor, sunt atât de copleșită de bucurie, datorită lui DR WALE. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie cu câțiva ani în urmă și am fost foarte devastată pentru că nu i-am făcut niciodată nimic rău, am rămas cu cei doi copii ai mei și o slujbă care plătește puțin. Aproape că am renunțat până când am văzut o mărturie online despre DR WALE și am decis să-l contactez. I-am explicat problema mea și m-a asigurat că voi vedea un rezultat pozitiv după săptămâni, în mod surprinzător, soțul meu s-a întors a doua zi după vrajă rugându-mă să-l iert și mi-a promis să nu plec niciodată. Soțul meu s-a întors de opt luni și nu am avut niciodată probleme, mă bucur că nu m-am îndoit de DR WALE, deoarece cu siguranță poate rezolva orice problemă cu o ușurare rapidă, îl puteți contacta și pentru ajutor acum pe WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous spunea...

AI NEVOIE URGENTĂ DE UN VORGITOR CU AJUTAȚI SĂ îți readuci fostul partener DR WALE ESTE PERSOANE POTRIVITĂ PENTRU TINE. WHATSAPP/VIBER: +2347054019402

Bună ziua, am căutat ajutor pentru cum să-mi recuperez fostul iubit care s-a despărțit de mine în urmă cu trei ani... Am fost traumatizat de despărțire și aproape că am vrut să mă sinucid, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că am primit contact cu DR WALE, părintele spiritual care m-a ajutat să-mi recuperez fostul iubit după multă căutare de ajutor din diferite locuri. Când am luat legătura cu DR WALE, i-am explicat totul, așa că mi-a dat cuvintele lui de încurajare și mi-a spus că va pregăti o vrajă pentru mine care mă va ajuta să-mi revin fostul iubit în câteva săptămâni și eu Am crezut în cuvintele lui, căci am fost îndrumat către el de un prieten pe care l-a ajutat și chiar acum, fostul meu iubit s-a întors și trăim fericiți împreună pentru a ne căsători luna viitoare. Dacă aveți nevoie de orice ajutor, cum ar fi recuperarea unui iubit, vrajă de câștig la loterie, vrajă de magie neagră E.T.C. Apoi, vă sugerez să luați legătura cu DR WALE acum prin intermediul lui
WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

Unknown spunea...

POSIBILITATEA DE A RECIA FOTUL PARTENERULUI ÎNAPOI ESTE GARANTATĂ CU DR ISIKOLO. CONTACTATI-L ACUM
Bună tuturor, Alexandra Bucătaru și nu am știut niciodată că există o mare posibilitate pentru mine de a-mi reveni pe bărbatul meu până l-am cunoscut pe DR ISIKOLO. A fost foarte greu pentru mine când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Am fost devastat și nu m-am putut recupera. Prietenii și familia lui au făcut tot ce a putut pentru a ne reuni, dar s-a dovedit a eșuat. Am fost singur câteva luni și nu mă vedeam iubind pe altul. Așa că a trebuit să caut ajutor de la DR ISIKOLO, care mi-a oferit privilegiul de a mă asigura că mi-au fost îndeplinite dorințele inimii. Ne-a reunit și dragostea și fericirea au fost restaurate. Cuvintele lui sunt obligația lui și nu eșuează niciodată când promite cuiva 48 de ore de a obține rezultatul, ceea ce m-a uimit când propriul meu rezultat s-a manifestat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte. Contactează-l acum. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196

Unknown spunea...

L-am contactat pe doctorul Ilekhojie pentru a mă ajuta să-mi restabilim căsnicia. După 2 ani de divorț, încă mi-am iubit soțul și mi-am dorit înapoi. Soțul meu a divorțat de mine pentru că a cunoscut o femeie mai tânără la serviciu. După 17 ani de căsnicie nu i-am putut da soțului meu un copil și, deși nu era vina mea, l-am apreciat pentru că a avut răbdare cu mine mulți ani. I-am explicat doctorului Ilekhojie toate problemele mele și mi-a promis că mă va ajuta dacă sunt serios și sunt dispus să am încredere în el. Doar în 72 de ore, soțul meu, soțul meu a condus mile kilometri până la casa noastră și a întrebat dacă putem să ne întoarcem împreună și să ne împăcăm. Mi-a explicat cât de nenorocit a fost în ultimii ani și a cerut să se mute acasă. Dr Ilekhojie mi-a dat și ierburi pentru fertilitate și acum, căsnicia mea s-a întors și am confirmat că sunt deja însărcinată în 18 săptămâni. Contactați-i e-mailul: gethelp05@gmail.com sau contactul lui WhatsApp: +2348147400259

Unknown spunea...

Am cântărit opțiunile mele pentru operație; dar după ce am întâlnit o femeie în vârstă de 65 de ani la spitalul nostru local care m-a informat că va fi operată pentru îndepărtarea uterului - m-am gândit că ar putea să nu fie util să sfătuiesc femeile să ignore intervenția chirurgicală după menopauză cu ideea că fibroamele se vor micșora. Există o vecină de-a mea care mi-a dat un contact al doctorului Ilekhojie, care i-a trimis câteva ierburi pe care să le folosească și acum este complet liberă și eu sunt, de asemenea, pe aceleași ierburi și se îmbunătățește rapid. Vă rugăm să-l contactați dacă vă aflați în aceeași stare prin e-mailul lui gethelp05@gmail.com sau sunați-l pe linia lui directă (+2348147400259)

Unknown spunea...

Lucrurile nu merg doar până când faci alegerea corectă în viața ta. În viața mea, am făcut alegerea corectă când l-am contactat pe Dr. Ilekhojie, omul care este specializat în restabilirea relațiilor și căsătoriilor rupte. Sunt din Albany, New York, SUA și sunt pe acest blog pentru a-i mulțumi Dr. Ilekhojie pentru munca bine făcută. S-a asigurat ca soțul meu să oprească planurile de divorț după câteva luni și a cerut să vedem un consilier și să rezolvăm diferențele. Nu mi-aș fi avut familia intactă astăzi fără ajutorul doctorului Ilekhojie și de aceea îi las e-mailul gethelp05@gmail.com pentru a-ți restabili căsătoria sau relațiile rupte, îl poți suna sau pe Whatsapp la +2348147400259

Anonim spunea...

Îi sunt foarte recunoscător doctorului Ilekhojie, care l-a adus înapoi pe soțul meu care m-a părăsit pentru o altă femeie. În acel moment, soțul meu M-a părăsit, am pierdut totul și nu am mai ieșit săptămâni întregi, pentru că suntem împreună de peste 20 de ani. Lucrurile s-au întors când un prieten mi-a dat contact pe WhatsApp Dr. Ilekhojie. I-am trimis mesaj și i-am spus durerea prin care trec și mi-a spus că ne va ajuta să ne împăcăm. Mi-a spus ce să ofer și a fost foarte sincer și sincer cu mine. În 3 zile, soțul meu, care a plecat de acasă de o săptămână, a sunat să mă întrebe despre bunăstarea mea și a început să-și ceară scuze. Mulțumim doctorului Ilekhojie care a făcut acest lucru posibil. Contactează-l pentru ajutor. Whatsapp +2348147400259 sau e-mail gethelp05@gmail.com

Anonim spunea...

Acesta este minunat!

Soțul meu s-a întors în sfârșit la mine cu atâta dragoste și respect decât mă așteptam vreodată. Cu ajutorul doctorului Ilekhojie și a ritualului de reconciliere de la strămoșii săi, soțul meu s-a întors după atâtea luni în care a cerut divorțul. Inițial, când prietenul meu mi-a spus să-l contactez pe doctorul Ilekhojie pentru ajutor, m-am gândit că nu se va termina bine, deoarece nu am crezut niciodată că ar putea ajuta după ce a pierdut bani cu cele anterioare. Mi-a explicat cu claritate și, de asemenea, s-a asigurat că totul se face pașnic și urgent. La exact 3 zile de la ritualul de împăcare, soțul meu care nu mi-a mai răspuns la telefoane de luni de zile, a venit pe la casă și ne cere să anulăm planurile de divorț și să fim din nou o familie fericită. Au trecut 2 luni și lucrurile se îmbunătățesc pe zi ce trece. Îți mulțumesc Dr. Ilekhojie pentru ajutor. De asemenea, puteți obține ajutor cu el. Număr de telefon/Whatsapp +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

Anonim spunea...

După 7 luni de divorț, încă mi-am iubit soțul și mi-am dorit înapoi. Soțul meu a divorțat de mine pentru că a cunoscut o femeie mai tânără la serviciu. După 23 de ani de căsătorie, soțul meu a plecat într-o excursie și a cunoscut o femeie mai tânără. L-am apreciat pentru că a fost un soț și un tată bun pentru cei 4 copii ai noștri. L-am contactat pe Dr. Ilekhojie și i-am explicat toate problemele mele și mi-a promis că mă va ajuta dacă sunt serios și sunt dispus să am încredere în el. La doar 3 zile după ce Dr Ilekhojie a efectuat un ritual de reconciliere pentru a ne reuni, soțul meu s-a întors acasă. Mi-a explicat cât de nenorocit a fost în ultimele luni și a cerut să se mute acasă. Este ca un miracol până astăzi, îl sun în continuare pe Dr. Ilekhojie pentru a-i mulțumi pentru faptele sale bune. Dacă aveți nevoie de ajutor similar, contactați-i e-mailul: gethelp05@gmail.com și contactul lui WhatsApp: +2348147400259

Anonim spunea...

S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr. Ilekhojie pentru a ne ajuta să ne împăcăm, deoarece era clar că încă mă iubește, dar îi era frică de angajament. În mai puțin de 3 zile după ce a făcut un ritual de împăcare, logodnicul s-a întors și a început să cerșească pentru ceea ce m-a făcut. A spus că sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Relația noastră este acum puternică și stabilă. Mulțumesc, domnule, sunteți trimis de Dumnezeu pentru a restabili relația ruptă. Recomand Dr Ilekhojie oricui are nevoie de ajutor. E-mailul lui: gethelp05@gmail.com De asemenea, îl puteți pe Whatsapp la +2348147400259

Unknown spunea...

Salutare tuturor, numele meu este Anna Macovei. De ceva vreme, soțul meu locuia într-un alt apartament din cauza presiunii muncii și am fost foarte fericiți împreună, deși a stat departe de noi câteva luni. Nu știam că un coleg de la serviciu avea deja o aventură cu el, ceea ce l-a făcut pe soțul meu să depună de nicăieri un divorț împotriva mea. Știam că ceva nu este în regulă pentru că nu a trebuit niciodată să ne luptăm sau să ne certăm atât de mult ca să-l facem să plece. Am fost traumatizat și caut ajutor pentru a aborda situația care m-a condus la DR ISIKOLO din laudele pe care oamenii i-au făcut-o online. Am discutat pe larg și mi-a spus tot ce trebuia să știu despre ce s-a întâmplat și despre procesul de rezolvare a problemelor. Și-a îndeplinit promisiunile și l-a adus pe soțul meu înapoi la mine, iar procesul de divorț a fost anulat. Acum soțul meu s-a întors acasă la noi și suntem fericiți împreună. Este într-adevăr uimitor cum oamenii pot ajuta cu adevărat pe alții atunci când au nevoie. El te poate ajuta si pe tine. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonim spunea...

Soțul meu a divorțat de mine în urmă cu 4 luni și am fost plin de lacrimi și frustrare pentru că nu știam ce să fac să rezolv problemele cu el. Am căutat ajutor pe internet despre cum aș putea obține ajutor în căsnicia mea și am descoperit mărturii grozave despre Dr. Ilekhojie, care a fost progresist în reconcilierea cuplurilor. L-am contactat, dar am fost sceptic, dar nu am avut altă opțiune decât să lucrez cu el din cauza tuturor recenziilor bune pe care le-am văzut și auzit de la atât de mulți oameni. La exact 3 zile după ce am furnizat tot ce a cerut Dr. Ilekhojie, soțul meu, care m-a blocat înainte, m-a sunat și m-a întrebat despre posibilitatea de a lucra la căsnicia noastră. S-a întors acasă acum cu atât de multă dragoste și grijă și ne pregătim să ne căsătorim pentru a doua oară într-o lună. Dacă aveți vreo problemă, contactați-l pe Dr. Ilekhojie, vă ofer 100% garanție că vă va ajuta!! Sună-l +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

Anonim spunea...

Soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copiii mei. Mama lui a fost și ea împotriva căsătoriei mele cu el. L-am iubit atât de mult și am avut mare speranță că vom construi un viitor luminos împreună. Am așteptat 6 luni și nu s-a mai întors la mine. Așa că a trebuit să-l contactez pe doctorul Ilekhojie, care a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a ne reuni și a restabili dragostea și conexiunea pe care le împărtășeam cândva. S-a întors acasă după 3 zile, așa cum m-a asigurat dr. Ilekhojie și sunt cu adevărat uimit de faptele sale minunate. Și tu poți obține acest mare ajutor și poți trăi pentru a-i fi recunoscător pentru că nu dezamăgește niciodată pe nimeni. Contactați Dr. Ilekhojie. E-mail: gethelp05@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe (+2348147400259)

Unknown spunea...

Eu și soțul meu treceam printr-un divorț după 7 ani de căsnicie. Divorțul era iminent pentru că nu eram în relații bune în ultima vreme. După ce am primit actele de divorț, m-a rupt și nu am mai fost eu însumi o săptămână. Bărbatul cu care am construit totul a cerut să divorțeze de mine. Am trimis atâtea mesaje pentru a-l convinge și nu a vrut să mă vadă pe mine și pe cei 2 copii ai noștri. Într-o zi, în timp ce treceam pe internet după ce am căzut în depresie, l-am găsit pe doctorul Ilekhojie care m-a ajutat să mă împac cu soțul meu. Au trecut 2 luni de când a anulat divorțul și s-a întors acasă. Sunt fericit și plin de entuziasm că împărtășesc experiența fostului meu. Mulțumim doctorului Ilekhojie și strămoșilor săi care au făcut acest lucru posibil. Sunt aici pentru a recomanda oricui are probleme în căsătorie sau relație să contacteze Ilekhojie Whatsapp +2348147400259 sau e-mail gethelp05@gmail.com

Unknown spunea...


A fost foarte greu pentru mine când logodnicul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Am fost devastat și nu m-am putut recupera. Prietenii și familia lui au făcut tot ce le-a putut pentru a ne reuni, dar s-a dovedit a eșuat. Am fost singur câteva luni și nu mă vedeam iubind pe altul. Așa că a trebuit să caut ajutorul doctorului Ilekhojie, care mi-a oferit privilegiul de a mă asigura că mi-au fost îndeplinite dorințele inimii. Ne-a reunit și dragostea și fericirea au fost complet restaurate. Cuvintele lui sunt obligația lui și nu eșuează niciodată când promite cuiva 3 zile de a se reuni, ceea ce m-a uimit când propriul meu rezultat s-a manifestat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte. E-mailul lui: gethelp05@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348147400259

Unknown spunea...

Opriți-vă despărțirea, divorțul sau respingerea iubitorilor... Chiar dacă situația dvs. pare fără speranță! Am contactat un adevărat vrăjitor care m-a ajutat să schimb inima soțului meu să iubească și să mă dorească din nou. Dacă aveți probleme în căsătorie sau relație, Dr Ilekhojie vă va ajuta să restabiliți dragostea și angajamentul în casa dumneavoastră. Putența vrajei sale este atât de eficientă și poate reuni căsătoria și relația rupte. Contactează-l astăzi și mulțumește-mi mai târziu. Contactați +2348147400259 sau e-mail gethelp05@gmail.com

Anonim spunea...

După 2 ani de divorț, încă mi-am iubit soțul și mi-am dorit înapoi. Soțul meu a divorțat de mine pentru că a cunoscut o femeie mai tânără la serviciu. După 17 ani de căsnicie nu i-am putut da soțului meu un copil și, deși nu era vina mea, l-am apreciat pentru că a avut răbdare cu mine mulți ani. I-am explicat toate problemele mele doctorului Ilekhojie și mi-a promis că mă va ajuta dacă sunt serios și sunt dispus să am încredere în el. Doar în 72 de ore, soțul meu, soțul meu a condus kilometri kilometri până la casa noastră și a întrebat dacă putem să ne întoarcem împreună și să ne împăcăm. Mi-a explicat cât de nenorocit a fost în ultimii ani și a cerut să se mute acasă. Dr Ilekhojie mi-a dat și ierburi pentru fertilitate și acum, căsnicia mea s-a întors și am confirmat că sunt deja însărcinată în 18 săptămâni. Contactul lui WhatsApp: +2348147400259

Unknown spunea...

Acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodată în viața mea. Nu m-am gândit niciodată că voi zâmbi din nou, după ce soțul meu m-a lăsat cu doi copii, Toate eforturile de a-l aduce înapoi au eșuat și eram disperată și mă gândeam că nu o să-l mai văd până nu am întâlnit o doamnă pe nume Henna pe rețelele de socializare. care mi-a spus despre un doctor Ilekhojie. Mi-a dat numărul lui de WhatsApp, l-am contactat și m-a asigurat că în 72 de ore soțul meu se va întoarce acasă. Mi-a spus că va face un ritual pentru a ne reuni. În mai puțin de 72 de ore, soțul meu, care nu mi-a spus niciun cuvânt în lună, a sunat și a cerut să se întoarcă acasă. Sunt încă surprins până acum de acest miracol, pentru că este prea real pentru a fi adevărat. Știu că atât de multe femei sunt aici cu aceeași problemă, dar îl aduc pe Dr. Ilekhojies contact pentru a-i cere ajutor.

Trimiteți un e-mail la gethelp05@gmail.com
WhatsApp +2348147400259

Anonim spunea...

Coșmarul care durase aproape 2 ani s-a încheiat în sfârșit. Parcă ne-am îndrăgostit din nou! Amândoi am lăsat trecutul în urmă și încercăm să mergem înainte – și pentru prima dată după mult timp, viitorul pare mult mai luminos. Nu pot exprima în cuvinte cât de recunoscător îi sunt doctorului Ilekhojie! Este ca și cum am redescoperit în sfârșit acele lucruri unul despre celălalt care ne-au făcut să ne îndrăgostim în primul rând. Toate îngrijorările și stresul au dispărut pur și simplu. Îți mulțumesc Dr. Ilekhojie pentru că mi-ai salvat Căsnicia ruptă. Eu și soțul meu trăim din nou fericiți. Toate datorită lui Ilekhojie. Contactați-l pentru a vă restabili căsătoria E-mail: gethelp05@gmail.com Sunați sau Whatsapp +2348147400259

Unknown spunea...

Căsătoria MEA A FUNCȚIONAT DIN NOU CU AJUTORUL DR. ISIKOLO, CARE ESTE CEL MAI CEST VORAȘTOR PE CARE ÎL POȚI GĂSI
Eu sunt Helena Breban. Casa mea a fost plină de probleme și mizerie nesfârșite care au dus la divorțul pe care nu mi l-am dorit niciodată cu soțul meu. Totul s-a prăbușit și ne-am dus pe drumuri separate. Am încercat să merg mai departe, dar mi-a fost atât de greu pentru că încă îmi iubeam soțul și fiica mea a plâns mereu dorindu-și tatăl înapoi. Nu am avut de ales decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să îl contactez pe DR ISIKOLO după ce am văzut atât de multe remarci bune despre munca lui. M-a asigurat că mă împac pe mine și pe soțul meu cu vraja lui de reconciliere pe care a făcut-o. Mă bucur să vă spun tuturor că dragostea și fericirea au fost restabilite și ne-am revenit împreună și cred că va fi pentru totdeauna pentru noi și toate mulțumim lui DR ISIKOLO pentru că a făcut atât de mult pentru a-mi salva familia. Nu este niciodată prea ocupat să ajute pe cineva. Așa că contactează-l acum dacă și tu ai nevoie de ajutor. e-mail-i acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i prin WhatsApp +234-8133261196

Anonim spunea...

Sunt doar supărat că am fost înșelat de atâtea ori. Mulțumesc Dr. Ilekhojie, mi-aș fi dorit să te fi găsit mai devreme, să mă fi scutit de multe dureri și bani. Am încercat multe vrăji, magie albă, vindecători de energie. Am încercat și niciunul nu a funcționat. Mi-au promis luna și că o să-mi recuperez fostul soț pentru că lucrurile au fost complicate și soțul meu s-a mutat. Am cheltuit suficienți bani pentru a-mi face călătoria de vis în America de Sud, dar ce rost are să fac o călătorie de vis fără iubirea vieții mele. Dr Ilekhojie mi-a dat speranță și onestitatea lui este o gură de aer proaspăt. Acum m-am întors împreună cu soțul meu și tatăl copiilor mei și lucrurile merg bine. Vă mulțumim pentru ajutor Dr. Call/Whats-app: +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

Unknown spunea...

Am dat peste un site care sugera că Dr Ilekhojie poate ajuta la recuperarea rapidă a fostului. Așa că am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi a făcut un ritual de reconciliere pentru mine. 48 de ore mai târziu, soțul meu s-a întors acasă după atâtea luni departe de casa noastră, atât de uimitor!! Și-a cerut scuze pentru greșeala sa, pentru durerea pe care mi-a provocat-o mie și copiilor. Legătura noastră de căsătorie este acum mai puternică și cum era înainte. Îți mulțumesc Dr. Ilekhojie că mi-ai adus înapoi soțul. Recomand Dr Ilekhojie pentru oricine are probleme în căsnicia/relația lor. Iată contactul lui Apel/Whats-app: +2348147400259 sau e-mail gethelp05@gmail.com

Anonim spunea...

Eu și fostul meu soț am reușit întotdeauna să rămânem prietenoși după divorțul nostru din februarie. Dar întotdeauna mi-am dorit să mă întorc cu el. Tot ce a fost nevoie a fost să vizitez o pagină în care am văzut comentariile doctorului Ilekhojie, deoarece visul meu era să încep o nouă pagină cu soțul meu și să trăiesc fericit cu el. Dr Ilekhojie a cerut să efectueze un ritual de reconciliere și l-am acceptat. După 48 de ore, ritualul a funcționat pentru mine, iar soțul meu a spus că este regretabil pentru toate faptele sale greșite. Soțul meu s-a întors și ne pregătim cum să mergem în instanță și să ne retragem actele de divorț cât mai curând posibil. Acesta este nimic mai puțin decât un miracol. Mulțumesc Dr. Ilekhojie pentru ritualurile tale puternice. Cuvintele nu sunt suficiente pentru a aprecia munca ta bună. Cere-i ajutor. E-mail gethelp05@gmail.com și telefon/WhatsApp +2348147400259

Unknown spunea...

Nimeni altcineva nu te poate ajuta să-ți rezolvi relația și problemele de dragoste mai bine decât doctorul Isikolo
Eu sunt Elena Ardelean. Te va uimi să știi că tot ceea ce atât de mulți oameni au mărturisit despre DR ISIKOLO nu este altceva decât adevăr. Soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copiii mei pentru că am avut atâtea certuri și certuri. Oamenii lui au fost și împotriva căsătoriei mele cu el. L-am iubit atât de mult și am avut mare speranță că vom construi un viitor luminos împreună. Am așteptat 6 luni și nu s-a mai întors la mine. Așa că a trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO, care a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a ne reuni și a restabili dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cândva. S-a întors acasă la noi după 48 de ore, așa cum m-a asigurat DR ISIKOLO. Și tu poți obține acest mare ajutor și poți trăi pentru a-i fi recunoscător pentru că nu dezamăgește niciodată pe nimeni. contactați-l e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l contactați pe WhatsApp la +2348133261196

Unknown spunea...

VESTI BUNE DESPRE CUM AM CÂȘTIG LA LOTERIE CU AJUTORUL DR ISIKOLO
În ultimul deceniu, am jucat întotdeauna jocuri de loterie cu speranța că într-o zi voi câștiga bani mari, dar asta nu s-a întâmplat niciodată și m-am gândit la ce aș putea face pentru a câștiga mare la jackpot-ul la loterie. Am făcut câteva cercetări pe internet și am dat peste o reclamă despre Dr. Isikolo care pregătește vrăji de loterie pentru cei care cred în lucrările sale. I-am explicat dr. Isikolo situația mea și el mi-a pregătit o vrajă la loterie și mi-a dat niște numere pentru a juca la loterie și am făcut cum a spus el fără nicio îndoială. V-ați putea crede că, pentru prima dată în viața mea, am câștigat suma de 396.000,00 de euro. Am crezut că visez până când am fost sunat de agentul de loterie să vin la birou să aranjez cum voi revendica banii. Acum viața mea s-a schimbat definitiv și sunt un șef al meu și poți fi și tu un șef al tău, luând legătura cu Dr. Isikolo e-mail-i acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com Doar trimite-i un mesaj prin WhatsApp +2348133261196

Unknown spunea...

Soțul meu, cu care mi-am construit viața timp de 23 de ani, mi-a lăsat pe mine și pe copii fără un cuvânt. Totul s-a prăbușit peste mine și am ajuns la cei dragi și nimeni nu m-a putut ajuta. A venit o vreme când a cerut divorțul chiar și când nu am avut probleme sau ne-am certat vreodată pentru ceva dezastruos. Dr Isikolo a venit în ajutorul meu și a rezolvat problema pe care o aveam cu bărbatul meu. Ne-a reunit din nou împreună și s-a întors acasă la noi. Într-adevăr, viața este misterioasă și nu m-am gândit niciodată că voi experimenta ceea ce am trecut, dar toate mulțumesc doctorului Isikolo care a lucrat pentru mine și m-a asigurat de rezultatele pozitive după 48 de ore, care într-adevăr s-au împlinit așa cum a promis. El vă poate rezolva problemele dacă îl contactați acum. Trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196 sau e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonim spunea...

După 3 săptămâni de despărțire, încă mi-am iubit soțul și mi-am dorit înapoi. Soțul meu a divorțat de mine pentru că a cunoscut o femeie mai tânără la serviciu. După 17 ani de căsnicie nu i-am putut da soțului meu un copil și, deși nu era vina mea, l-am apreciat pentru că a avut răbdare cu mine mulți ani. I-am explicat doctorului Ilekhojie toate problemele mele și mi-a promis că mă va ajuta dacă sunt serios și sunt dispus să am încredere în el. Doar în 72 de ore, soțul meu a condus kilometri kilometri până la casa noastră și a întrebat dacă putem să ne întoarcem împreună și să ne împăcăm. Mi-a explicat cât de nenorocit a fost în ultimele săptămâni și a cerut să se mute acasă. Sunt fericit că dragostea vieții mele s-a întors și lucrurile se îmbunătățesc. Discutați cu Dr. Ilekhojie pentru orice ajutor. Contactul lui WhatsApp: +2348147400259 sau e-mail gethelp05@gmail.com

Anonim spunea...

Nu pot să cred că acest om este atât de real. Nu pot să nu depun mărturie despre lucrurile bune pe care le-ați făcut pentru mine. Ți-am prezentat pe cineva cu încredere 100% și ea tocmai m-a sunat că a sunat soțul ei să anuleze divorțul și în drum spre casă. Cred că, cu încredere și transparență, ești capabil să rezolvi orice problemă. Îți mulțumesc Dr. Ilekhojie pentru ajutor și sfaturile părintești. Căsătoria mea, care aproape s-a încheiat, a fost readusă la viață datorită ajutorului tău. Sunteți victima oricăror eșecuri în căsnicia sau relația dvs., contactați-l pe dr. Ilekhojie pentru ajutor Sunați/scrieți un mesaj la +2348147400259 sau trimiteți un e-mail la: gethelp05@gmail.com

Anonim spunea...

Kasdien pabundu su šypsena veide dėl daktaro Ilekhojie, kuris padarė man didelę paslaugą, išgelbėdamas mano santykius nuo išsiskyrimo. Anksčiau maniau, kad turiu tobulus santykius, kol mano meilužis pradėjo vėlai grįžti namo ir kiekvieną dieną jis man duoda įvairių pasiteisinimų, tada nusprendžiau atidžiai jį stebėti, tada sužinau, kad jis turi romaną su kita mergina. Man buvo sudaužyta širdis, nes labai juo pasitikėjau ir žinodama, kad jis turi slaptus santykius ir jis ilgiau kreipė į mane dėmesį ar rodė man meilę. Man nespėjus suprasti, jis paliko mane dėl mergaitės, o aš buvau labai netvarkoje, kad praradau jį kitai moteriai. Bet dėkoju visiems, kurie įdėjo dr. Ilekhojie kontaktinę informaciją į internetą. Jis padėjo man jį susigrąžinti per 48 valandas, o šiandien mano santykiai buvo atkurti meilės ir stipraus emocinio ryšio dėka nei bet kada anksčiau. Galite susisiekti su dr Ilekhojie skambindami arba WhatsApp telefonu +2348147400259

Unknown spunea...

Eu și soția mea am avut o neînțelegere care a dus la o luptă uriașă și ea a plecat de acasă și s-a întors la casa tatălui ei. Mi-am lăsat emoțiile să aibă tot ce e mai bun din mine și am rămas permanent departe de ea. Lucrurile s-au înrăutățit când a început să se vadă cu un alt bărbat și nu am știut niciodată despre asta. Am încercat să rezolv problema și să o fac să se întoarcă acasă și nu s-a mai întors niciodată. Am aflat mai târziu tot ce s-a întâmplat și am decis să caut ajutor pentru a-mi remedia căsătoria cu ea, ceea ce m-a făcut să contactez Dr. Isikolo. Așa cum era de așteptat, a lucrat pentru mine și problema a fost rezolvată și m-am reunit cu soția mea. S-a întors acasă imediat după 48 de ore, așa cum a promis dr. Isikolo. Îi sunt mereu îndatorat pentru că a rezolvat problema pe care am avut-o în căsnicia mea. Vă rugăm să-l contactați pentru ajutor rapid și urgent, trimiteți-i un e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-i la: +2348133261196

Anonim spunea...

Soțul meu a început să vină târziu acasă de la serviciu, nu-i mai păsa de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă de vreo săptămâni. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar fără rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. Am dat peste o pagină care sugera că Dr Ilekhojie poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la restabilirea relațiilor rupte și multe alte lucruri. Așa că am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a explicat că urmează să facă un ritual de împăcare. Două zile mai târziu, soțul meu s-a întors acasă. De atunci, totul a revenit la normal. Familia mea și cu mine trăim din nou fericiți împreună.. Toate mulțumim doctorului Ilekhojie. Vă sugerez să-l contactați dacă aveți nevoie de ajutor. Acesta este e-mailul lui: gethelp05@gmail.com sau WhatsApp el +2348147400259

Anonymous spunea...

Dumnezeu să-l binecuvânteze pe DR WALE pentru munca sa minunată în viața mea, am fost separat de soțul meu de cinci ani și nu am fost mulțumit că aveam nevoie să-mi aduc soțul înapoi, deoarece viața de singurătate a fost atât de îngrozitoare pentru mine și pentru cei trei ai mei. Copii Am căutat despre vreun posibil vrăjitor care poate aduce înapoi iubitul și apoi am dat peste DR WALE Am văzut un comentariu despre DR WALE, cum aduce iubiții împreună cu vrăjitorul lui L-am contactat și m-a ghidat. Am cerut soluții, a început remediul pentru vraja mea, a cerut niște informații pe care i le-am trimis și mi-a mai spus că trebuie să cumpărăm niște articole pentru ca vraja să-mi funcționeze definitiv și pe care i-am simțit banii. după câteva săptămâni, soțul meu mă sună și începe să-mi ceară iertare pentru tot ce se întâmplă. Sunt atât de fericit acum că ne-am întors din nou ca o singură familie pentru oricine ar putea avea nevoie de ajutorul marelui vrăjitor. Puteți contacta WhatsApp: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com