duminică, 21 august 2016

Parcurile Edelweiss, locuri de joacă sigure și moderne


Am petrecut ieri momente frumoase alături de copiii și părinții veniți la inaugurarea parcului de joacă din sectorul Râșcani, Chișinău. 

”Parcurile Edelweiss” este un proiect prin care oferim condiții mai bune și mai sigure copiilor din țara noastră. Vom crea în total 40 astfel de locuri de joacă model, moderne și sigure, în mai multe localități din Republica Moldova. 

Scopul nostru este să dezvoltăm proiecte care să schimbe în bine viața oamenilor, în special a tinerei generații, copiii să crească într-un mediu mai sigur și lipsit de agresivitate. 

Sperăm că aceste proiecte să inspire și să solidarizeze cât mai mulți oameni care pot contribui la realizarea acestui scop.
Un comentariu:

Rev. Fr. Kevin Doran spunea...

Aveți nevoie de un împrumut de afaceri pentru a vă extinde afacerea? Aveți credit rău pe care doriți să-l rezolvați? Aplicați acum pentru un împrumut cu noi și obțineți aprobarea instantanee. Oferim un împrumut celor care se află în stres financiar, precum și pentru expansiunea afacerilor. Contactați-ne astăzi și obțineți aprobarea. Oferim tot felul de împrumuturi, cum ar fi împrumuturi personale, împrumuturi de afaceri, împrumut de credit rău, împrumut de acasă și împrumut auto. Contactați-ne oficial la adresa de e-mail de mai jos (consumerloanfirm@gmail.com)