sâmbătă, 24 martie 2012

Avem trei ani de stabilitate în faţă, trebuie să îi folosim cu rost


Vicepreşedintele Partidului Democrat din Moldova, Vladimir Plahotniuc şi preşedintele de onoare al formaţiunii, Dumitru Diacov, au înmânat, astăzi, 24 martie, aproape 600 de carnete de partid membrilor Organizaţiei PDM Călăraşi, în cadrul unei reuniuni.

"Momentul aderării a noi membri în Partidul Democrat coincide cu startul campaniei de pregătire a partidului pentru finalizarea proiectelor începute în plan local, în contextul în care PDM conduce la Călăraşi administraţiile Consiliului Raional, a municipiului şi aproape jumătate din primăriile din raion. Faptul că PDM este prezent la conducere în administraţia publică locală ne face pe noi responsabili de rezultatele acestei conduceri.
Agenda partidului trebuie să fie agenda oamenilor. Avem trei ani de stabilitate în faţă, trebuie să îi folosim cu rost", a declarat Plahotniuc.
Şi preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov a ţinut un discurs: "Care probleme îi deranjează pe oameni? Pensiile, salariile, locurile de muncă, posibilitatea de a avea o casă, de a-şi creşte copiii. Cu acestea trebuie să se ocupe Guvernul în Republica Moldova acum".

Pentru cei aproape 200 de tineri care au aderat la PDM Călăraşi, Vlad Plahotniuc a avut un mesaj aparte: "Eu am mare încredere în tineri. Îi îndemn să fie inteligenţi şi să pornească în politică cu acest avantaj, al tinereţii. Ei sunt generaţia care trebuie promovată. Dacă aveţi idei, propuneţi-le! Dacă vedeţi necesitatea schimbării, înaintaţi-o! Partidele care se opun schimbării sunt condamnate să iasă din viaţa politică. Nu este cazul partidului nostru. PDM este nu numai un partid al prezentului, dar şi al viitorului".

Menţionăm că, astfel de reuniuni, PDM organizează, astăzi, şi în alte raioane din ţară.

Sursa: www.publika.md

Niciun comentariu: