sâmbătă, 25 februarie 2012

Vlad Plahotniuc: De ce şi în ce condiţii am ajuns "păpuşar"

Aşa-zisul personaj "păpuşar", care a stârnit scandaluri printre politicieni, anul trecut, apare de cele mai multe ori atunci când parlamentarii nu pot să explice cetăţenilor de ce în Republica Moldova lucrurile nu decurg aşa cum ar trebui, conform realităţii. Despre aceasta a menţionat prim-vicepreşedintele Parlamentului, Vladimir Plahotniuc, în cadrul unui interviu pentru kp.md.
"Atunci când unii politicieni nu sunt în stare să explice poporului, de ce în ţară, lucrurile nu se întâmplă aşa cum ar trebui, de ce atunci când veniturile cetăţenilor nu cresc, criminalitatea este în curs de dezvoltare? În astfel, de cazuri, demnitarii de stat inventează un personaj, pe care poţi să dai toată vina", a explicat Plahotniuc.

În acest context, acesta a declarat că, un timp îndelungat, anume cu acest scop a fost folosit şi numele lui: "Deja de doi ani, vinovat de toate problemele acestei ţări se face Plahotniuc".

Vladimir Plahotniuc a precizat că, nu are timp pentru supărări şi înţelege perfect acest joc al politicienilor. Totuşi, spune el niciodată nu va permite ca în spatele său să se ascundă persoane incompetente. Mai mult, politicianul a menţionat că, cei care l-au numit "păpuşar", au avut mai multe ieşiri în public, în faţa presei şi a oamenilor, ceea ce le-a permis să dea vina pe el.

Sursa: www.publika.md

Niciun comentariu: